AVALANCHE EXTRA EU, s.r.o.

     Cégünk az AVALANCHE EXTRA EU, s.r.o. /Kft./ 2011-ben alakult. Alaptevékenysége elsősorban nagykereskedelemre irányul – áru forgalmazására Szlovákiában és Csehországban, valamint kiskereskedelemre - az áru értékesítésére közvetlen a szlovák piac vásárlói részére.

   Fő árucikkünk elsősorban a piacon lévő deratizációs, dezinszekciós, dezinfekciós DDD termékek, és pedig  rágcsálóirtó, rovaritó, valamint fertőtlenítő készítmények és segédeszközök. Ezen kívül foglalkozunk különleges termékek, mint pl. vegyészáruk, festékek és lakkok valamint egészségügyi áru forgalmazásával. Termékeink nagy elismerést nyertek úgy a nagy mezőgazdasági vállalkozók, állattenyésztők, haltenyésztők, raktárüzemeltetők, de mindenekelőtt a hobbykertészek, gyümölcstermelők, baromfitenyésztők, méhészek körében és nem utolsó sorban a háztáji gazdaságokban is.

     Továbbá felajánljuk különleges szolgáltatásunkatfumigációt DDD termékekkel - elgázosítással történő fertőtlenítést, vagyis elvégezzük a régiségek, könyvek, bútorok, raktárak és megfertőzött zárt helyiségek fertőtlenítését is.

     Előnybe helyezzük a „poisson free“ alapján elvégzendő munkákat –melyek méreg nélküli termékek alkalmazását igénylik. Ezen termékek negatív hatása csak minimálisan befolyásolja a természet és a környezet ökoszisztémáját, a népesség közegészségét, mezőgazdaságot és az élelmiszergyártást. Szolgáltatásaink megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi követelményeknek a DDD termékek használatával kapcsolatban.

     Ezen kívül vállalatunk reklámtevékenységet és tanácsadást végez a DDD termékek használatát illetően,ezek a tevékenységek fel vannak tüntetve a cégjegyzékben és a cégbírósági nyílvántartásban is. Az állati kártevők elleni beavatkozásokat a Szlovkiában és az Európai Únióban érvényes bizonyítványokkal, tanúsítványokkal és igazolásokkal rendelkező, magasan képzett munkaerő végzi.

      Működésünk szigorúan megfelel a  Szlovák Műszaki Szabványoknak és az Európai Únió által előírt szabványoknak. Nagy hangsúlyt fektetünk az általunk forgalmazott áru minőségére. Kizárólag csak olyan termékeket forgalmazunk vagy használunk munkáink folyamán, melyek az Európai Únió országaiban készültek és megfelelnek ezek szigorú előírásainak.

     Legfőbb célunk a vevők és az ügyfelek tisztességes, segítőkész, komoly kiszolgálása és a kölcsönösen előnyös együttműködés.